Kierrätys

Rudus Kierrätyksen palvelut tarjoavat betoni- ja tiilijätteen, puhtaan maa-aineksen ja lentotuhkan vastaanoton sekä niiden kierrätyksen

Tutustu  Ota yhteyttä

Rudus Kierrätys – palvelua, uusiotuotteita ja säästöä rakennuskustannuksissa

Rudus Kierrätyksen palveluihin kuuluvat betoni- ja tiilijätteen, puhtaan maa-aineksen ja lentotuhkan vastaanotto sekä niiden kierrätys. Kierrätys on saanut asiakas kyselyissä erityisen paljon kiitosta hyvästä palveluasenteesta, asiantuntemuksesta sekä Ruduksen valmistaman betonimurskeen, Betorocin, hyvästä laadusta rakennusmateriaalina. Kivipohjaisten rakennusmateriaalien ammattimaisesta kierrätyksestä. Ruduksella on maan pitkäaikaisin kokemus.

Rudus Kierrätys tarjoaa monta hyötyä:

Kivipohjaisista rakennusmateriaaleista sekä tarpeettomista maa-aineksista valmistetuilla uusiotuotteilla korvataan luonnon neitseellisiä kivi- ja maa-aineksia. Tällä tavalla asiakas säästää rakennusmateriaalikustannuksissa, kun kierrätystuotteet ovat osa suunnittelua sekä vaihtoehtoina tarjouspyynnössä.

Asiantunteva palvelu ja laaja-alaiset tuotteet:

Asiakkaalle löydetään tehokkaasti kierrätysmateriaaleja hyödyntävä ratkaisu, jonka avulla lisäksi säästetään rakentamiskustannuksissa. 

Betoroc-murske on jopa luonnonkiveä parempi:

Betoroc-murske on luonnonkiveäkin toimivampi. Betonin ja tiilen kierrätyksen lopputuote on Ruduksen valmistama, CE-merkitty Betoroc-murske.

Tarpeettomat maa-ainekset luvalliseen paikkaan sekä kiviainesten samanaikainen nouto:

Rudus Kierrätys vastaanottaa rakennuskohteista poistettavia maa-aineksia, joita ei ole mahdollista hyödyntää kyseisessä kohteessa sellaisenaan.

Lentotuhkaa rajoitetuille markkinoille:

Lentotuhkaa syntyy polttoprosessin sivutuotteena kivihiiltä käyttävissä voimalaitoksissa. Sen avulla voidaan korvata tärkeitä luonnon maa- ja kiviaineksia.

Yhteystiedot

Puh. 020 447 7235